Весь покупний хліб вам замінять ці запаморочливі коржики
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2387
Коржики можна подавати також замість гарніру
Без хліба ми не уявляємо наше життя. Незвичайна чіабатта або м’які пампушки до улюбленого борщу, хліб із фантастичною намазкою – цей продукт завжди присутній на нашому столі.
Якщо хочеться замість хліба щось незвичайного, разом із "Бабусиними рецептами" пропонуємо приготувати м’які картопляні коржики. Вони чудово замінять хліб, також їх можна використовувати як гарнір. Спробуйте – і ви шкодуватимете, що не готували їх раніше.
Як приготувати картопляні коржики
Інгредієнти:
- картопля – 3 шт.;
- молоко – 180 мл;
- цукор — 0,5 ч. л.;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- дріжджі – 15 г;
- борошно — 300 г.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, відварюємо до готовності та пюруємо.
- У тепле молоко висипаємо цукровий пісок і сіль, додаємо дріжджі та ретельно перемішуємо до розчинення щіпок.
- Молочну суміш, що вийшла, виливаємо в картопляну масу і все ретельно перемішуємо. Сюди висипаємо борошно та замішуємо тісто. Накриваємо його харчовою плівкою та залишаємо в теплі на 40 хвилин.
- Через вказаний час обходимо тісто, ділимо його на 4 колобки та знову залишаємо під харчовою плівкою колобки на 10 хвилин.
- З колобків формуємо невеликі коржики діаметром менше сковороди та обсмажуємо їх у розігрітій сковороді з олією з обох боків по пару хвилин.
З таким хлібом можна подати бурякову намазку за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.