Здивує всіх гостей: печінковий торт, який стане вашим улюбленим делікатесом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15472
Результат вас не розачарує
Ідеальний печінковий торт — це той, який має ніжну, повітряну текстуру, багатий смак і аромат. Щоб приготувати такий торт, потрібно дотримуватися кількох простих правил:
- Використовуйте свіжу, якісну печінку. Найкраще підійде куряча або теляча печінка.
- Подрібнюйте печінку в блендері або комбайні до однорідної маси. Це допоможе зробити торт ніжнішим.
- Додайте до печінки трохи молока або сметани. Це допоможе покращити смакові якості торта.
Рецепт печінкового торта:
Складові:
- 500 г курячої печінки
- 100 мл молока
- 2 яйця
- 1 цибулина
- 1 столова ложка борошна
- 1 чайна ложка солі
- 1/2 чайної ложки чорного перцю
- 200 г домашнього майонезу або сметани
Приготування:
- Печінку промити, видалити прожилки та дрібно нарізати.
- Цибулю очистити й дрібно нарізати.
- У блендері змішати печінку, цибулю, молоко, яйця, борошно, сіль і перець.
- На розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії смажити млинці з печінки, по 2 — 3 хвилини з кожного боку.
- Змащувати млинці майонезом або сметаною й укладати один на одного, утворюючи торт.
- Прикрасити торт зеленню, овочами або фруктами.
Порада:
- Для більш ніжного смаку можна додати до печінки тертий сир або вершкове масло.
- Якщо ви не любите майонез, можна використовувати сметану або йогурт.
- Для святкового столу торт можна подавати з соусом з вершків, часнику і зелені.
Раніше "Телеграф" розповідав, як готувати мармуровий пиріг, який просто тане в роті.