Ваші близькі замурчать від задоволення після цих трубочок на сніданок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 50730
Смачна та легка у приготуванні страва
Нам дуже хочеться, щоб сніданок був не тільки смачним та ситним, але й корисним та швидким у приготуванні. Найкраще для першого прийому їжі підходить лаваш — саме з ним можна приготувати велику кількість найрізноманітніших страв.
Зокрема, сьогодні разом з оксананапронова ми приготуємо трубочки з лаваша з сиром. Тягучі, ситні, хрумкі підкорять серце всіх ваших близьких – і дорослих, і дітей. Спробувавши раз, ви готуватимете такий сніданок знову і знову.
Як приготувати хрусткі трубочки з лаваша з сиром
Інгредієнти:
- лаваш — 50 г;
- твердий сир – 20 г;
- яйце – 1 шт.;
- кисломолочний сир 5% — 140 г.
- зелень – за бажанням;
- сіль та спеції – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Нарізаємо лаваш на шматочки, твердий сир натираємо на тертці, подрібнюємо зелень.
- Яйце відварюємо круто, даємо йому охолонути, чистимо і натираємо на тертці або дрібно нарізаємо.
- Підготовлені інгредієнти змішуємо, додаємо кисломолочний сир та спеції, все ретельно перемішуємо.
- Начинку, що вийшла, викладаємо на лаваш і закручуємо його в трубочку. Смажимо на розігрітій сковороді з олією або на грилі та подаємо до столу.
Лаваш для такого сніданку можна легко приготувати за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і ви більше не купите його в магазині.