Такої печінки ви ще не куштували: фантастичний салат, що замінить вам обіди чи вечері

Читать на русском
Автор
3474
Чудова ситна страва з печінки
Чудова ситна страва з печінки. Фото prostoway

Печінка в салаті — найкраща альтернатива ковбасі та м’ясу

Ми розповідали, як можна смачніше приготувати печінку. Тепер ділимось рецептом ситного салату з цим чудовим компонентом.

Рецептом салату з ароматною заправкою поділились на порталі ProstoWay. Він виходить такий смачний, що від нього просто неможливо відірватися.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка — 250 г
  • Печериці — 100 г
  • Цибуля — 0,5 шт.
  • Помідори чері — 1 гілочка
  • Салатне листя
  • Сіль, перець
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Оливкова олія — 6 ст. л.
  • Гірчиця — 1 ч. л.
  • Бальзамічний оцет — 2 ч. л.
  • Мед — 2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Приготуємо заправку. Для цього змішуємо всі інгредієнти: соєвий соус, оливкову олію, гірчицю, бальзамічний оцет і мед.
  2. Обсмажимо цибулю. Нарізаємо цибулю і відправляємо обсмажувати на сковороду. Додаємо дрібку цукру. Прибираємо з вогню.
  3. Нарізаємо печериці і також обсмажуємо на сковороді. Наприкінці солимо і перчимо. Прибираємо в сторону.
  4. Збираємо салат. Викладаємо салатне листя, підсмажену цибулю, печінку, гриби і помідори чері. Поливаємо соусом.

При бажанні можна зробити кілька шарів салату та заправки. Головне — подати страву теплою. Також ми ділились рецептом красивого святкового салату з язиком.