Такої печінки ви ще не куштували: фантастичний салат, що замінить вам обіди чи вечері
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3478
![Чудова ситна страва з печінки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/ab/ab89d137-45426d59898d9322b783a6634d1b3aba.webp?v=3937_1)
Печінка в салаті — найкраща альтернатива ковбасі та м’ясу
Ми розповідали, як можна смачніше приготувати печінку. Тепер ділимось рецептом ситного салату з цим чудовим компонентом.
Рецептом салату з ароматною заправкою поділились на порталі ProstoWay. Він виходить такий смачний, що від нього просто неможливо відірватися.
Інгредієнти:
- Куряча печінка — 250 г
- Печериці — 100 г
- Цибуля — 0,5 шт.
- Помідори чері — 1 гілочка
- Салатне листя
- Сіль, перець
- Соєвий соус — 2 ст. л.
- Оливкова олія — 6 ст. л.
- Гірчиця — 1 ч. л.
- Бальзамічний оцет — 2 ч. л.
- Мед — 2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Приготуємо заправку. Для цього змішуємо всі інгредієнти: соєвий соус, оливкову олію, гірчицю, бальзамічний оцет і мед.
- Обсмажимо цибулю. Нарізаємо цибулю і відправляємо обсмажувати на сковороду. Додаємо дрібку цукру. Прибираємо з вогню.
- Нарізаємо печериці і також обсмажуємо на сковороді. Наприкінці солимо і перчимо. Прибираємо в сторону.
- Збираємо салат. Викладаємо салатне листя, підсмажену цибулю, печінку, гриби і помідори чері. Поливаємо соусом.
При бажанні можна зробити кілька шарів салату та заправки. Головне — подати страву теплою. Також ми ділились рецептом красивого святкового салату з язиком.