Смачна альтернатива чипсам: закуску з листкового тіста оцінять близькі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Виходить дуже смачно
Закуски актуальні не лише для святкового столу, але й для буднів. Так ситну закуску з лаваша можна подати до супу, а закуска з листкового тіста з сиром з пліснявою смакуватиме до вина.
Приготувати таку страву досить легко, а близькі її неодмінно оцінять. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mariategza".
Як приготувати закуску з трьох складових
Інгредієнти:
- тісто слоєне листкове — 300 г;
- масло — 20-25 г;
- сир з пліснявою — 80 г;
Спосіб приготування:
- Тісто нарізати на квадратики.
- Масло розтопити.
- Сир з пліснявою нарізати на маленькі шматочки.
- У форму для запікання викладаємо квадратики тіста (хаотично), зверху змастити маслом та посипати подрібненим сиром з пліснявою.
- Запекти у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
Раніше ми публікували рецепт салату з сиром дор блю. Таку страву захочеться їсти щодня.