![Рецепт маринованих овочів на грилі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/33/9f6229e5-d977214774ba3c8f53c794db88b83339.jpg?v=8838_1)
Це дуже смачне доповнення до м'яса чи риби
З настанням тепла ми все частіше виходимо на природу та влаштовуємо пікніки з смачним шашликом. До такої страви чудово пасуватимуть соковиті овочі, приготовані на грилі.
Шеф-кухар Ліза Глінська розповіла рецепт овочів на грилі, з яким впорається кожен. Секрет у тому, що їх треба замочити у насичений маринад. Тоді смак буде неймовірним.
Інгредієнти
- Баклажан;
- кабачок;
- помідори;
- болгарський перець;
- цибуля;
- печериці;
- кукурудза;
- олія з травами базилік, орегано та розмарином;
- сіль;
- часник.
Спосіб приготування
- Миємо овочі та ріжемо їх на малі шматки.
- Кабачок та баклажан треба порізати на кільця по 2 сантиметри.
- А ось помідори та гриби та болгарський перець запікайте цілими.
- Кукурудзу добре поваріть та наріжте однаковими шматками.
- Цибулю для грилю беріть дрібну та поріжте на 2 або 4 частини, як вам краще смакує.
- Далі переходимо до приготування маринаду. Подрібніть часник і залийте його олією з травами.
- Добре розмастіть маринадом овочі та нехай так постоять 15-20 хвилин, а краще — всю ніч.
- Солити страву варто перед запіканням на грилі.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати курку з лаймом і соєвим соусом. Це дуже просто та смачно. Знадобиться курка, сіль, перець, лайм, соєвий соус і олія.