Захочете готувати щодня: грибний крем-суп, як в ресторані
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ресторанна страва на обід](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/fd/ad49b548-38142ae8d4b6a62adfc35eb5f0202fd6.jpg?v=8399_1)
Суп має ніжний смак та пряний аромат трав
Любителі грибів уже приготували безліч страв з ними. Їх можна замаринувати, обсмажити з цибулькою або нафарширувати.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом грибного крем-супу. Таку страву подають навіть у найдорожчих ресторанах, інформують на Instagram-сторінці "receptuk.ua".
Як приготувати грибний крем-суп
Інгредієнти:
- вода – 2 скл.;
- печериці – 300 г;
- картопля – 4 шт.;
- вершки – 150 мл;
- сирок плавлений з грибним смаком – 1 шт.;
- сіль;
- сухий часник;
- перець;
Спосіб приготування:
- Картоплю почистити та нарізати кубиками, відварити у підсоленій воді.
- Печериці нарізати довільними шматками та відправити до картоплі, щойно вона закипить.
- Плавлений сирок натерти на терці.
- Щойно картопля буде готова, додати до каструлі спеції, сирок та вершки.
- Проварити на невеликому вогні постійно помішуючи допоки не розтане сир.
- Вимкнути нагрів та перебити блендером до утворення однорідної кремоподібної маси.
Раніше ми писали, як насправді смажити гриби. Мало хто знає про правильний спосіб.