Захочете готувати щодня: грибний крем-суп, як в ресторані

Читать на русском
Автор
Ресторанна страва на обід
Ресторанна страва на обід. Фото 1000.menu

Суп має ніжний смак та пряний аромат трав

Любителі грибів уже приготували безліч страв з ними. Їх можна замаринувати, обсмажити з цибулькою або нафарширувати.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом грибного крем-супу. Таку страву подають навіть у найдорожчих ресторанах, інформують на Instagram-сторінці "receptuk.ua".

Як приготувати грибний крем-суп

Інгредієнти:

  • вода – 2 скл.;
  • печериці – 300 г;
  • картопля – 4 шт.;
  • вершки – 150 мл;
  • сирок плавлений з грибним смаком – 1 шт.;
  • сіль;
  • сухий часник;
  • перець;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю почистити та нарізати кубиками, відварити у підсоленій воді.
  2. Печериці нарізати довільними шматками та відправити до картоплі, щойно вона закипить.
  3. Плавлений сирок натерти на терці.
  4. Щойно картопля буде готова, додати до каструлі спеції, сирок та вершки.
  5. Проварити на невеликому вогні постійно помішуючи допоки не розтане сир.
  6. Вимкнути нагрів та перебити блендером до утворення однорідної кремоподібної маси.

Раніше ми писали, як насправді смажити гриби. Мало хто знає про правильний спосіб.