Вистачить на всіх: така слойка з грибами ідеально смакує з супом

Читать на русском
Автор

Смачна та ситна закуска

Готувати супи напевно вміють всі. А щоб їсти їх було смачніше, замість хліба можна подати гарячі бутерброди, ліниві хачапурі або ж слойку з грибами, яка готується за лічені хвилини.

Окрім цього таку страву можна їсти на сніданок чи брати з собою на перекус. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "polli_cooking".

Як приготувати слойку з грибами нашвидкуруч

Інгредієнти:

  • листково-дріжджове тісто – 500 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • печериці – 250 г;
  • петрушка;
  • сіль;
  • перець;
  • сир – 100-150 г;
  • жовток – 1 шт.;

Спосіб приготування:

  1. Тісто розморозити згідно з інструкцією на упакуванні.
  2. На вершковому маслі обсмажити нарізану півкільцями цибулю та додати нарізані печериці.
  3. Обсмажити протягом 7-8 хвилин до золотистості, після чого посолити, поперчити та додати зелень.
  4. На тісті по краях зробити неглибокі розрізи, всередину натерти сир та викласти грибну начинку.
  5. Краї тіста змастити жовтком.
  6. Випікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 25 хвилин.

Раніше ми писали, чого в жодному разі не можна робити з лисичками. Ви лише зіпсуєте гриби.