-
1 г 20 хв
Приготування
-
12
порцій
-
118 Ккал
/ 100 гр
Салат "Шуба" є популярною стравою до новорічного столу. Дехто продовжує готувати її, вважаючи традицією, а ще хтось - надає перевагу іншим цікавим салатам. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачної закуски з оселедцем, яка нагадує звичний салат. Вона виходить незвичайною та смачною.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
1 шт
-
1 шт
-
1 шт
-
50 гр
-
1.5 ст. л
-
за смаком
-
за смаком
-
300 гр
-
12 шт
-
за смаком
Етапи приготування
-
Зварити буряк, яйце та картоплю. Овочі також можна запекти.
-
Буряк, яйце, картоплю, часник, горіхи, майонез, сіль, перець додати до блендера та збити до однорідності.
-
Перекласти в кондитерський мішок або пакет-слайдер.
-
Масу намазати на хліб, зверху викласти оселедець, прикрасити зеленню.
Ця закуска виглядає яскраво й апетитно, а поєднання оселедця, кремового буряка — це класика з новим акцентом!