Мы используем Куки!

Пряна курка "Китаяночка": покроковий рецепт

Автор
Пряна курка "Китаяночка": покроковий рецепт
  • 25 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Ніжна, соковита і ароматна страва з неперевершеним смаком, приправлена соєвим соусом та імбиром. Що може бути смачніше?

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Курка

    1 шт.

  • Цибуля зелена

    пучок

  • Перець чілі

    1 шт.

  • Корень имбиря

    1 шт.

  • Часник

    7 зубчиків

  • Приправа 

    за смаком

  • Олія кунжутна

    2 ст.л.

  • Вино рисове

    0,5 склянки

  • Соус соевый

    0,5 склянки

  • Сахар

    2 ст.л.

  • Олія соняшникова

    для смаження

Способ приготовления

Курку розділіть на порційні шматочки. Імбир наріжте тонкою соломкою. Перець розділіть навпіл та видаліть насіння. Наріжте тонкою соломкою.

Цибулю наріжте довгими шматочками. Розігрійте вок, додайте олію, всипте перець, часник цілий, цибулю та імбир. Смажте на середньому вогні декілька хвилин.

Читай также: Свиная подчеревка с сыром тофу и китайскими грибами

Додайте курку, готуйте до тих пір, пока вона не стане білою. Можна трохи збільшити вогню. Влийте у вок соєвий соус, додайте цукор та розмішайте. Накрийте страву кришкою та тушкуйте хвилин 15-20 на середньому вогні.

Кожні 5 хвилин помішуйте курку. Далі влийте вино, кунжутну олію та додайте приправи за смаком. Тушкуйте ще 5 хвилин під кришкою.

З чим подавати

Подавайте разом з рисом.