Шоколадний торт-суфле "Тея" (без випікання)
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
35 мин
Приготовление
-
8
порций
Тим господиням, які не дуже полюбляють працювати з тістом та духовкою, рекомендуємо приготувати цей смачний торт-суфле.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
200 г
-
1 ст.л.
-
50 г
-
3 ст.л.
-
100 г
-
1/4 стакана
-
10 г
-
1 ст.л.
-
200 мл
-
50 мл
Способ приготовления
Дно рознімної форми застеліть кружком пергаменту, бортики змастіть вершковим маслом.Печиво подрібніть, додайте масло і какао, перемішайте, по необхідності додайте молоко, повинна вийти маса, яка тримає форму.Готову масу викладіть на дно форми, утрамбуйте, поставте в холодильник.Шоколад розтопіть на водяній бані. Додайте цукрову пудру, ванільний цукор и сир, добре все збийте міксером, окремо збийте вершки.Желатин розчиніть в невеликій кількості гарячої води (приблизно 3-4 ст. л.), влийте тонкою цівкою в сирну масу і добре перемішайте міксером, потім додайте вершки і алкоголь, ще раз збийте, викладіть крем у форму, приберіть в холодильник на ніч.Готовий торт прикрасьте какао або ягодами.Читай также: Яблучне «печиво» з горіхами - всього за 10 хвилин!