Халвова паска від Руслана Сенічкіна

Автор
Халвова паска від Руслана Сенічкіна
  • 45 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Смачна пасочка із халвою за рецептом Руслана Сенічкіна

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Робимо опару. Змішуємо у посудині теплі вершки із цукром та дріжджі, додаємо 4 ст ложки борошна. Добре перемішую, щоб дріжджі максимально розчинились. Потім на 30 хв миску відставляємо у тепле місце.Беремо іншу посудину. Розбиваємо 1 яйце та 3 жовтки, додаємо молоко, цукор та ванільний цукор. Також натираємо лимонної цедри (можна апельсинової).Цю суміш вливаємо в нашу опару. Додаємо халву та борошно. Вимішуємо тісто. Тісто має залишатися м’яким. Родзинки, цукати, журавлину промити, обсушити і обваляти у тістіі. Ще раз вимішати.В кінці докласти розтоплене до кімнатної температури масло.Покласти тісто у формочки, так щоб тіста була менше половини.Залишити тісто на 3 години в теплому місці.Потім випікайте при 180 ℃ 45 хвилин.

Як та з чим подавати

Подавайте до святкового столу. Смачного!