Халвова паска від Руслана Сенічкіна
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
45 мин
Приготовление
-
3
порции
Смачна пасочка із халвою за рецептом Руслана Сенічкіна
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г.
-
150 мл
-
100 мл
-
3 шт.
-
1 шт.
-
125 г.
-
20 г.
-
1 шт.
-
100 г.
-
1 склянка
-
1 склянка
-
1 склянка
-
100 г.
-
30 г.
Способ приготовления
Робимо опару. Змішуємо у посудині теплі вершки із цукром та дріжджі, додаємо 4 ст ложки борошна. Добре перемішую, щоб дріжджі максимально розчинились. Потім на 30 хв миску відставляємо у тепле місце.Беремо іншу посудину. Розбиваємо 1 яйце та 3 жовтки, додаємо молоко, цукор та ванільний цукор. Також натираємо лимонної цедри (можна апельсинової).Цю суміш вливаємо в нашу опару. Додаємо халву та борошно. Вимішуємо тісто. Тісто має залишатися м’яким. Родзинки, цукати, журавлину промити, обсушити і обваляти у тістіі. Ще раз вимішати.В кінці докласти розтоплене до кімнатної температури масло.Покласти тісто у формочки, так щоб тіста була менше половини.Залишити тісто на 3 години в теплому місці.Потім випікайте при 180 ℃ 45 хвилин.Як та з чим подавати
Подавайте до святкового столу. Смачного!