Усі нарізали – і в духовку: 10 хвилин – і перекус на столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 915
З цим рецептом можна експериментувати
Без найрізноманітніших закусок ми не уявляємо наше життя. Вони доречні і на святковому столі, і у разі несподіваного голоду.
Разом із Shuba пропонуємо із простих інгредієнтів приготувати фантастичні гарячі бутерброди. Приготовлена за цим рецептом закуска вийде просто фантастичною. А якщо ви додасте спеції, різноманітні трави або поекспериментуєте з начинками – від таких бутербродів ви точно не відірветесь.
Як приготувати гарячі бутерброди на перекус
Інгредієнти на 2 порції:
- шинка — 200 г;
- огірки мариновані — 100 г;
- цибуля червона — 1 шт.;
- консервована кукурудза — 100 г;
- твердий тертий сир – 80 г;
- зелень, майонез 67%, хліб, плавлений сир – до свого смаку;
- хліб.
Спосіб приготування:
- Шинку нарізаємо невеликими шматочками та складаємо в миску.
- Огірки та очищену цибулю нарізаємо і відправляємо в миску з шинкою. Туди ж додаємо зелень, кукурудзу, сир та майонез. Усі інгредієнти ретельно перемішуємо.
- Шматочки хліба викладаємо на застелений пергаментним папером лист і змащуємо їх майонезом. Зверху викладаємо начинку та додаємо нарізаний шматочками плавлений сир.
- Бутерброди відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 7-10 хвилин у режимі конвекції.
Рекомендуємо також скуштувати бутерброди з часниковою олією за рецептом "Телеграфа". Це фантастична страва.