Дракон принесе багато грошей, якщо на новорічному столі будуть ці десерти

Читать на русском
Автор
14471
Ви точно задобрите Дракона
Ви точно задобрите Дракона. Фото smachnonews.24tv.ua

Готуйтеся до зустрічі Дракона правильно

Не за горами Новий 2024 і пройде під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона. Щоб у будинку постійно був успіх і багатство, важливо, в якому кольорі зустрічати Дракона і що подати на святковий стіл.

Разом із "ТСН" розповідаємо, як правильно задобрити Дракона. Він точно принесе вам купу грошей наступного року.

Які десерти мають бути на новорічному столі для залучення багатства у 2024 році

На святковому столі має бути обов’язково зелений чай, оскільки цей напій – символ добробут, гармонії та достатку. Щоб Зелений Дракон залучив у ваш будинок якомога більше грошей, варто випити зелений чай у новорічну ніч.

Згідно з давніми китайськими віруваннями боби є символом багатства. Тому необхідно приготувати на святковий новорічний стіл якусь страву з бобовими — наприклад, традиційні для української кухні пиріжки з квасолею.

Оскільки рис означає достаток, то будь-яка випічка з рисової муки обов’язково принесе у ваш будинок гроші та добробут. Дракон любить такі смаколики, тому точно віддячить вам. Він точно подбає про ваше багатство наступного року.

Желе стане ідеальним варіантом для новорічного столу. Для більшої прихильності з боку господаря року зробіть желе зеленого чи червоного кольору.

Не забувайте також і про китайські традиційні смаколики. Вони точно сподобаються Дракону і у 2024 році у вас буде купа грошей.

Раніше ми розповідали про простих лайфхаків, які забезпечать здоровий новорічний стіл. Ваша їжа буде здоровою.