Тільки борошно та вода: на смак ці пісні млинці не відрізнити від звичних
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6728
Все просто, швидко та легко
Тонкі ажурні млинці з тисячею дірочок – одна з найулюбленіших наших смакот. Ми готуємо їх на сніданок, перекушування і до святкового столу як самостійну страву або з різноманітними начинками.
Навіть Великий піст не привіт відмовляти собі у приготуванні млинців. Вся річ у тому, що ми готуватимемо їх без яєць та молока на воді. На смак такі млинці виходять не гірші за звичні. Спробуйте — і переконайтеся самі. Рецептом ділиться "Гурман".
Як приготувати млинці на воді
Інгредієнти:
- борошно — 350 г;
- вода – три склянки;
- олія рослинна без запаху – 75 мл;
- цукор – 40 г;
- соду — 23 ч. л.;
- лимонний сік або оцет — пара крапель;
- сіль — щіпка.
Спосіб приготування
- У воді кімнатної температури розводимо лимонний сік разом з цукром і сіллю.
- В окремому посуді змішуємо борошно із содою і поступово додаємо у воду.
- В отриману масу відправляємо рослинну олію і перемішуємо все до однорідного стану.
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю вершкового масла або рослинної олії. Половником виливаємо невелику кількість тіста та рівномірно його розподіляємо. Обсмажуємо млинці до золотистого кольору з обох боків.
Раніше ми розповідали про нюанси приготування млинців. Завдяки їм у вас вийде ідеальна страва.