Ці незвичайні млинці замінять вам усі бутерброди та омлет на сніданок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 103698
![Оригінальне та дуже смачний сніданок](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/da/da673307-310a48cacd8db976062fc08cbad9fda3.jpg?v=6635_1)
У них можна загорнути начинку або подати із соусом
Сніданок — важливий прийом їжі. Нам хочеться, що він був ситним, смачним та швидким у приготуванні. І якщо вам не хочеться пишних оладок, пропонуємо приготувати незвичайні картопляні млинці.
Зовні вони дуже нагадують звичайні домашні млинці та виходять такими ж еластичними та тонкими. Однак у рецепті "Важливо знати" є одна перевага — у складі цих млинців є овочі. До речі, ця страва має ще одну перевагу — у млинці з картоплі можна загортати будь-яку начинку або ж подавати зі сметаною або іншими соусами.
Як приготувати млинці.
Інгредієнти:
- 500 г картоплі;
- 1 цибуля;
- 500 мл молока;
- 1 ч. л. солі;
- 3 яйця;
- 200-250 г борошна;
- 50 г зеленої цибулі, петрушки та кропу;
- 2-3 ст. л. рослинного або топленого вершкового масла.
Спосіб приготування:
- Картопля і цибуля чистимо, ретельно миємо, розрізаємо навпіл і відправляємо в чашу блендера. Заливаємо овочі молоком та подрібнюємо.
- Рідку масу виливаємо в миску, додаємо яйця, солимо і все ретельно перемішуємо.
- У картопляну масу порціями додаємо борошно, щоразу перемішуючи. Туди ж відправляємо дрібнонарізану зелень. Отримане тісто має вийти трохи густіше, ніж для звичайних млинців.
- Смажимо картопляні млинці на розігрітій з олією сковороді з обох боків до золотистого стану.
Готові млинці за бажанням змащуємо топленим вершковим маслом та подаємо з домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного.