Тільки заради цього салату до вас приходитимуть у гості: все, що потрібно, знайдете у холодильнику

Читать на русском
Автор
5573
У вас вийде незвичайна страва
У вас вийде незвичайна страва. Фото http://gurman.co.ua

Ви приготуєте цей салат на раз-два-три

Смачну пікантну корейську моркву ми звикли подавати на стіл як самостійну закуску. А якщо приготувати з цим продуктом салат?

Саме такий незвичайний рецепт пропонують "Ідеї для сніданку та вечері". Страва вийде неймовірно апетитною, а корейська морква зробить страву соковитою, хрусткою і додасть прянощів.

Як приготувати салат з корейською морквою.

Інгредієнти:

  • печериці – 200 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • курячі яйця – 4 шт.;
  • філе куряче — 300 г;
  • корейська морква – 300 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • майонез, сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і смажимо на сковороді з рослинною олією до прозорості. Додаємо дрібно нарізані гриби та смажимо до випаровування рідини.
  2. Готову цибулю з грибами викладаємо на блюдо, солимо і змащуємо майонезом.
  3. Відварюємо курячі яйця, даємо їм охолонути, чистимо і дрібно нарізаємо. Викладаємо підготовлені яйця на грибний шар, солимо і знову змащуємо майонезом.
  4. Куряче філе відварюємо до готовності, дрібно нарізаємо, викладаємо наступним шаром на яєчний шар та змащуємо майонезом.
  5. На середній тертці натираємо твердий сир, відправляємо на м’ясний шар. Зверху викладаємо корейську моркву та подаємо на стіл.

До речі, ми раніше розповідали, скільки можна зберігати салати. Ці хитрощі врятують ваші продукти та гаманець.