Вжух – і готово: швидкий рецепт салату на випадок, якщо гості вже за столом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 27410
![Фантастична страва за пару помахів руки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/9c/1f57f3f6-c8400ce862b10913f9b2c8ba435919c3.jpg?v=3742_1)
Всього три інгредієнти — і страва на столі
Багато людей готують до сімейної вечері ті самі страви. Якщо ми говоримо про консервовану кукурудзу, часто її додають лише у крабовий салат.
Ми вирішили змінити ставлення до цього продукту і приготуємо з консервованою кукурудзою смачний овочевий салат. Додайте капусту, огірки та улюблені приправи, заправте всі сметаною – і ви отримаєте фантастичний салат. А рецептом ділиться OBOZ.UA
Як приготувати овочевий салат з консервованою кукурудзою
Інгредієнти:
- капуста білокачанна — 450 г;
- консервована кукурудза — 280 р.;
- свіжі огірки — 3 шт.;
- кріп, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- сметана — 3-4 ст. л.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо, тонко шаткуємо і відправляємо в салатник.
- Свіжі огірки миємо, сушимо за допомогою паперових рушників, нарізаємо полукільцями та відправляємо до капусти.
- З консервованої кукурудзи проціджуємо рідину та відправляємо до решти інгредієнтів.
- Салат солимо, перчимо на смак, додаємо улюблені приправи, подрібнений кріп. Заправляємо сметаною, ретельно все перемішуємо та подаємо до столу.
До речі, консервовану кукурудзу можна навіть приготувати вдома. З рецептом "Телеграфа" ви більше не купуватимете її в магазині!