Вжух – і готово: швидкий рецепт салату на випадок, якщо гості вже за столом

Читать на русском
Автор
27408
Фантастична страва за пару помахів руки
Фантастична страва за пару помахів руки. Фото medium.com

Всього три інгредієнти — і страва на столі

Багато людей готують до сімейної вечері ті самі страви. Якщо ми говоримо про консервовану кукурудзу, часто її додають лише у крабовий салат.

Ми вирішили змінити ставлення до цього продукту і приготуємо з консервованою кукурудзою смачний овочевий салат. Додайте капусту, огірки та улюблені приправи, заправте всі сметаною – і ви отримаєте фантастичний салат. А рецептом ділиться OBOZ.UA

Як приготувати овочевий салат з консервованою кукурудзою

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна — 450 г;
  • консервована кукурудза — 280 р.;
  • свіжі огірки — 3 шт.;
  • кріп, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • сметана — 3-4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо, тонко шаткуємо і відправляємо в салатник.
  2. Свіжі огірки миємо, сушимо за допомогою паперових рушників, нарізаємо полукільцями та відправляємо до капусти.
  3. З консервованої кукурудзи проціджуємо рідину та відправляємо до решти інгредієнтів.
  4. Салат солимо, перчимо на смак, додаємо улюблені приправи, подрібнений кріп. Заправляємо сметаною, ретельно все перемішуємо та подаємо до столу.

До речі, консервовану кукурудзу можна навіть приготувати вдома. З рецептом "Телеграфа" ви більше не купуватимете її в магазині!