Нереально смачні котлетки з курячого фаршу: що зробити з цибулею, щоб страва стала фантастичною

Читать на русском
Автор
11131
Такі котлети домашні будуть просити постійно
Такі котлети домашні будуть просити постійно. Фото pixelinform.com

Завдяки особливому додаванню цибулі котлети будуть дуже соковитими

Ми розповідали, скільки цибулі додавати в фарш, щоб було дуже смачно. В питанні формування фаршу все залежить не лише від кількості овочів, а й від методу їх додавання.

На порталі "Господинька" поділились цікавим рецептом котлет. Особливо смачними їх робить технологія приготування — коли цибуля і часник не додаються сирими, а попередньо обсмажуються.

Інгредієнти:

Цибуля – 2 шт.;

  • Часник – 1 зубчик;
  • Вершкове масло – 4 г;
  • Білий хліб – 4 скибочки;
  • Молоко – 150 г;
  • Курячий фарш – 1 кг;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Сметана – 1 ст. л.;
  • Петрушка, сіль, перець, паприка – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю нарізаємо півкільцями та обсмажуємо до золотистості на сковорідці, змащену вершковим маслом. Після досягнення золотистого відтінку додаємо часник і смажимо ще хвилину.
  2. Знімаємо овочі з плити. Вони повинні охолонути. Після остигання пропускаємо цибульну суміш через м’ясорубку.
  3. Хліб замочуємо в молоці. Потім віджимаємо м’якуш руками і теж пропускаємо через м’ясорубку.
  4. Хліб і цибульно-часникову масу з’єднуємо з фаршем. Додаємо нашатковану петрушку, сіль, яйце, сметану, чорний перець мелений і паприку.
  5. Перемішуємо інгредієнти до однорідності та добре відбиваємо об дно миски. Руками змоченими у воді з фаршу формуємо котлети.
  6. Котлети відправляємо на сковороду, змащену олією. Смажмо на середньому вогні з двох боків до рум’яної скоринки.

Такі котлетки виходять особливо соковитими та ніжними. Подавати котлети можна з будь-яким гарніром, але найсмачніше буде приготувати до них ніжне картопляне пюре.