Нереально смачні котлетки з курячого фаршу: що зробити з цибулею, щоб страва стала фантастичною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11131
![Такі котлети домашні будуть просити постійно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/3a/292ed24a-323a45abb9f1b44c9f279c38262c53ab.png?v=0937_1)
Завдяки особливому додаванню цибулі котлети будуть дуже соковитими
Ми розповідали, скільки цибулі додавати в фарш, щоб було дуже смачно. В питанні формування фаршу все залежить не лише від кількості овочів, а й від методу їх додавання.
На порталі "Господинька" поділились цікавим рецептом котлет. Особливо смачними їх робить технологія приготування — коли цибуля і часник не додаються сирими, а попередньо обсмажуються.
Інгредієнти:
Цибуля – 2 шт.;
- Часник – 1 зубчик;
- Вершкове масло – 4 г;
- Білий хліб – 4 скибочки;
- Молоко – 150 г;
- Курячий фарш – 1 кг;
- Яйце – 1 шт.;
- Сметана – 1 ст. л.;
- Петрушка, сіль, перець, паприка – до смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізаємо півкільцями та обсмажуємо до золотистості на сковорідці, змащену вершковим маслом. Після досягнення золотистого відтінку додаємо часник і смажимо ще хвилину.
- Знімаємо овочі з плити. Вони повинні охолонути. Після остигання пропускаємо цибульну суміш через м’ясорубку.
- Хліб замочуємо в молоці. Потім віджимаємо м’якуш руками і теж пропускаємо через м’ясорубку.
- Хліб і цибульно-часникову масу з’єднуємо з фаршем. Додаємо нашатковану петрушку, сіль, яйце, сметану, чорний перець мелений і паприку.
- Перемішуємо інгредієнти до однорідності та добре відбиваємо об дно миски. Руками змоченими у воді з фаршу формуємо котлети.
- Котлети відправляємо на сковороду, змащену олією. Смажмо на середньому вогні з двох боків до рум’яної скоринки.
Такі котлетки виходять особливо соковитими та ніжними. Подавати котлети можна з будь-яким гарніром, але найсмачніше буде приготувати до них ніжне картопляне пюре.