Навіщо кухарі в ресторанах кладуть ковбасу в холодну воду: хитрий, але ефективний трюк

Читать на русском
Автор
45840
Цей трюк ідеально працює для складної у чищенні сирокопченої ковбаси
Цей трюк ідеально працює для складної у чищенні сирокопченої ковбаси. Фото tsn.ua

Ковбаса буде чиститись дуже просто

Ми розповідали, як додати борошно в підливу і не зіпсувати смак страви. Тепер ділимось секретом, яким користуються на професійних кухнях ресторанів. Цей простий трюк допоможе швидко очистити сирокопчену ковбасу.

Попри загальне переконання, що ковбасу кладуть виключно на бутерброди, її використовують у великій кількості страв — від салатів і до піци. Зазвичай чистити таку ковбасу складно, адже шкірка дуже щільно прилягає до ковбаси. Як дати цьому раду, розповіли на ProstoWay. Цей трюк використовують кухарі.

Як почистити ковбасу простіше

Палицю ковбаси, яку треба почистити цілком, кладуть в глибоку миску з холодною водою. Можна використовувати звичайну водопровідну воду і вкинути до неї кілька кубиків льоду.

Надовго відправляти ковбасу "у плавання" не потрібно — достатньо буде 30 секунд. Цього часу вистачить для того, щоб оболонка легко відставала від продукту.

Так можна заощадити чимало часу. А ще ви будете впевнені, що на ковбасі не залишилось шматочків неїстівної плівки. Можна в кілька рухів почистити всю палку і приступати до приготування, наприклад, апетитного салату з ковбасою.