Захочете щодня так снідати: як приготувати овочевий омлет з баклажанами

Читать на русском
Автор
4664
Цей омлет виходить неймовірно ніжним
Цей омлет виходить неймовірно ніжним. Фото klopotenko.com

Цей омлет ви захочете їст не лише на сніданок

Омлет — один з найкращих сніданків. Ця страва збалансована, корисна і неймовірно смачна. Існує багато рецептів омлету, і насправді для його приготування не потрібно багато часу та зусиль. Треба просто знати деякі секрети.

Цей омлет з баклажанами та овочами — ідеальний варіант для хорошого початку дня. Його рецептом поділився український кулінар Євген Клопотенко.

Як приготувати овочевий омлет

Інгредієнти

  • Баклажани — 250 г;
  • Томат — 1 шт;
  • Часник — 1 зубчик;
  • Оливкова олія — 4 ст. л.;
  • Сіль — на свій смак;
  • Перець — на свій смак;
  • Петрушка — 4-5 гілочок;

Спосіб приготування

  1. Баклажани та помідор ретельно миємо та просушуємо. Часник мілко подрібнюємо або продавлюємо через прес.
  2. Нарізаємо помідори і баклажани кубиками. Розмір не повинен бути маленьким.
  3. Оливкову олію наливаємо на сковорідку і добре її розігріваємо. Кладемо на пательню баклажани і тушкуємо 5 хвилин. Потім додаємо помідор і тушкуємо ще 2 хв.
  4. Збиваємо яйця, солимо їх і перчимо. На пательню наливаємо суміш яєць і накриваємо кришкою. Смажимо 4 хвилини з однієї сторони і 1-2 — з іншої.
  5. Подаємо омлет з зеленню і шматочком хліба. Можна також додати улюблений соус.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати овочевий пісний салат. Ми поділилися бюджетним рецептом, який не займе багато часу.