Захочете щодня так снідати: як приготувати овочевий омлет з баклажанами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4664
Цей омлет ви захочете їст не лише на сніданок
Омлет — один з найкращих сніданків. Ця страва збалансована, корисна і неймовірно смачна. Існує багато рецептів омлету, і насправді для його приготування не потрібно багато часу та зусиль. Треба просто знати деякі секрети.
Цей омлет з баклажанами та овочами — ідеальний варіант для хорошого початку дня. Його рецептом поділився український кулінар Євген Клопотенко.
Як приготувати овочевий омлет
Інгредієнти
- Баклажани — 250 г;
- Томат — 1 шт;
- Часник — 1 зубчик;
- Оливкова олія — 4 ст. л.;
- Сіль — на свій смак;
- Перець — на свій смак;
- Петрушка — 4-5 гілочок;
Спосіб приготування
- Баклажани та помідор ретельно миємо та просушуємо. Часник мілко подрібнюємо або продавлюємо через прес.
- Нарізаємо помідори і баклажани кубиками. Розмір не повинен бути маленьким.
- Оливкову олію наливаємо на сковорідку і добре її розігріваємо. Кладемо на пательню баклажани і тушкуємо 5 хвилин. Потім додаємо помідор і тушкуємо ще 2 хв.
- Збиваємо яйця, солимо їх і перчимо. На пательню наливаємо суміш яєць і накриваємо кришкою. Смажимо 4 хвилини з однієї сторони і 1-2 — з іншої.
- Подаємо омлет з зеленню і шматочком хліба. Можна також додати улюблений соус.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати овочевий пісний салат. Ми поділилися бюджетним рецептом, який не займе багато часу.