Нічим не гірший за м’ясний: як приготувати пісний паштет
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10836
Цей паштет не лише смачний, а й ситний
У православних християн триває Великий піст, а це означає, що господині стикнулися з складним викликом — готувати пісні, ситні і смачні страви. Раніше ми ділилися рецептом пісних котлеток, а тепер розповідаємо. як приготувати паштет без тваринних компонентів.
Ця намазка без м’яса підійде для подачі з хлібом або крекерами. Рецептом поділилися на sensatsiya.
Як приготувати пісний паштет з сочевиці
Інгредієнти:
- 100 г зелених оливок без кісточок;
- 100 г червоної сочевиці;
- 200 г моркви;
- 1-2 ст. л. оливкової олії;
- 0,5 ч. л. солі;
- 0,25 ч. л. асафетиди (100%);
- чорний мелений перець на кінчику ножа;
- 0,25 ч. л. копченої паприки меленої;
- 0,25 ч. л. куркуми;
- 200-250 мл води.
Спосіб приготування:
- Наливаємо на пательню оливкову олію і добре розігріваємо. Вогонь повинен бути середнім.
- Чистимо моркву і нарізаємо на невеликі кубики. Кладемо її на пательню і смажимо до м'якості.
- Миємо сочевицю. Додаємо її на пательню і прянощі.
- Наливаємо гарячу воду. Вона повинна покривати сочевицю. Додаємо сіль.
- Накриваємо пательню кришкою і тушимо на маленькому вогні сочевицю й моркву 25 хвилин або до повної готовності.
- Після охолодження сочевичної маси додаємо до неї оливки. Збиваємо все блендером до однорідності і за потреби додаємо сіль. Подавати сочевичний паштет можна і в теплому, і в охолодженому вигляді.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати пісний борщ. Ми поділилися рецептом, який у вас будуть просити всі, хто його спробує.