Жменя гречки, трохи печериць - і вечеря на столі: як приготувати пісні оладки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5134
Цей рецепт точно збережете у закладки
В період Великого посту виникає проблема, що приготувати на вечерю, щоб було не лише ситно, а й смачно. Тому цей рецепт гречаних оладків — саме те, що вам потрібно. А раніше ми розповідали, як приготувати оладки без яєць та кефіру.
Ця страва також дуже бюджетна і не витратить багато вашого часу. Готуємо разом із "Пательнею".
Як приготувати гречані оладки
Інгредієнти:
- гречка варена -400 г;
- печериці -200 г;
- цибуля -1 шт.;
- яйце -1 шт.;
- олія для смаження;
- сіль і чорний мелений — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Чистимо цибулю від лушпиння і нарізаємо її на дрібні кубики. Розігріваємо пательню.
- Смажимо цибулю до золотистості. Нарізаємо печериці пластинками.
- Додаємо гриби до цибулі і смажимо ще кілька хвилин. Рідина повинна випаруватись.
- Змішуємо яйце, печериці та гречку. Додаємо сіль та перець.
- За допомогою ложки викладаємо гречану масу на добре розігріту пательню. Смажимо оладки з обох сторін до хрусткої скоринки.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати пісний бюджетний салат. Ми поділилися простим рецептом з дешевих інгредієнтів.