Жменя гречки, трохи печериць - і вечеря на столі: як приготувати пісні оладки

Читать на русском
Автор
5134
Смачні та бюджетні оладки
Смачні та бюджетні оладки. Фото smachnoho.com.ua

Цей рецепт точно збережете у закладки

В період Великого посту виникає проблема, що приготувати на вечерю, щоб було не лише ситно, а й смачно. Тому цей рецепт гречаних оладків — саме те, що вам потрібно. А раніше ми розповідали, як приготувати оладки без яєць та кефіру.

Ця страва також дуже бюджетна і не витратить багато вашого часу. Готуємо разом із "Пательнею".

Як приготувати гречані оладки

Інгредієнти:

  • гречка варена -400 г;
  • печериці -200 г;
  • цибуля -1 шт.;
  • яйце -1 шт.;
  • олія для смаження;
  • сіль і чорний мелений — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо цибулю від лушпиння і нарізаємо її на дрібні кубики. Розігріваємо пательню.
  2. Смажимо цибулю до золотистості. Нарізаємо печериці пластинками.
  3. Додаємо гриби до цибулі і смажимо ще кілька хвилин. Рідина повинна випаруватись.
  4. Змішуємо яйце, печериці та гречку. Додаємо сіль та перець.
  5. За допомогою ложки викладаємо гречану масу на добре розігріту пательню. Смажимо оладки з обох сторін до хрусткої скоринки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати пісний бюджетний салат. Ми поділилися простим рецептом з дешевих інгредієнтів.