Навіть краще, ніж з м’ясом: це пісне рагу з грибами приготувати надзвичайно просто
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3509
Обов'язково приготуйте цю пісну ситну страву
Якщо під час Великого посту хочеться поласувати чимось смачненьким, цей рецепт рагу для вас. Гриби ідеально доповнять цю страву і зроблять її ще смачнішою, ніж із м’ясом. Раніше ми розповідали, як приготувати пісні голубці, а тепер ділимося рецептом рагу з грибами та картоплею.
Ця страва має апетитний аромат та неймовірно смачна. Рецептом поділилися на порталі "Є".
Як приготувати рагу з картоплею та грибами
Інгредієнти:
- сушені лісові гриби (заморожені або свіжі) — 300г;
- картопля — 700-800 г;
- морква — 1 шт;
- цибуля — 1 шт;
- часник — 1 зубчик;
- сіль, перець — на свій мак;
- олія;
- вода.
Спосіб приготування:
- Гриби заливаємо водою і залишаємо на одну-дві години. Відварюємо 15 хвилин після закипання на середньому вогні і викладаємо на сито.
- Охолоджуємо гриби. Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву — кружальцями.
- Розігріваємо пательню з олією і смажимо цибулю до золотистості. Додаємо гриби і цибулю. Перемішуємо і готуємо ще 5-7 хвилин.
- Подрібнюємо часник ножем або пресом. Додаємо його до грибів, перемішуємо і смажимо ще 2-3 хвилини.
- Чистимо картоплю і нарізаємо кубиками. Перекладаємо її у глиняний горщик, додаємо засмажку, сіль, спеції і перемішуємо. Подаємо на стіл.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати овочеве рагу без м’яса. Ми поділилися простим пісним рецептом.