Не кропом єдиним: з чим ще приготувати молоду картоплю смачно

Читать на русском
Автор

Картопля з овочами ідеально підходить як гарнір до м'яса, птиці, риби

Молоду картоплю переважно відварюють та подають з кропом. Але її також можна потушкувати у сметані, запекти чи обсмажити з часничком.

Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати молоду картоплю з овочами. Так вона вийде ще ситнішою, інформують на Instagram-сторінці "stasia.creator".

Як приготувати молоду картоплю з овочами

Інгредієнти:

  • молода картопля – 1 кг;
  • горошок – 300 г;
  • пучок шпинату;
  • пучок молодої цибулі або цибуля порей;
  • гриби – 200-300 г;
  • вершки – 150 мл;
  • зелень (петрушка/кріп);
  • сіль, перець;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю ретельно помити (за бажанням почистити).
  2. Відварити у підсоленій воді.
  3. Поки картопля вариться, на сковорідці підсмажити нарізану кубиками цибулю, гриби та шпинат з горошком.
  4. У протушковану овочеву суміш додати відварену картоплю і вершки.
  5. Перемішати, готувати ще декілька хвилин.

Раніше ми писали, чому смажена картопля перетворюється на неапетитну "кашу". Ви припускаєтесь помилок, що псують страву.