Вистачить на всіх: така слойка з грибами ідеально смакує з супом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачна та ситна закуска
Готувати супи напевно вміють всі. А щоб їсти їх було смачніше, замість хліба можна подати гарячі бутерброди, ліниві хачапурі або ж слойку з грибами, яка готується за лічені хвилини.
Окрім цього таку страву можна їсти на сніданок чи брати з собою на перекус. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "polli_cooking".
Як приготувати слойку з грибами нашвидкуруч
Інгредієнти:
- листково-дріжджове тісто – 500 г;
- цибуля – 1 шт.;
- печериці – 250 г;
- петрушка;
- сіль;
- перець;
- сир – 100-150 г;
- жовток – 1 шт.;
Спосіб приготування:
- Тісто розморозити згідно з інструкцією на упакуванні.
- На вершковому маслі обсмажити нарізану півкільцями цибулю та додати нарізані печериці.
- Обсмажити протягом 7-8 хвилин до золотистості, після чого посолити, поперчити та додати зелень.
- На тісті по краях зробити неглибокі розрізи, всередину натерти сир та викласти грибну начинку.
- Краї тіста змастити жовтком.
- Випікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 25 хвилин.
Раніше ми писали, чого в жодному разі не можна робити з лисичками. Ви лише зіпсуєте гриби.