Вийдуть смачними та соковитими: який інгредієнт додати до котлет
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Сподобаються дітям та дорослим
Котлети, як правило, готують з м'яса або риби. Існує також вегетаріанський варіант цієї страви, коли їх готуються з гречки, вівсянки чи сочевиці.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом м'ясних котлет, які будуть ще смачнішими завдяки одному інгредієнту. А рецепт опублікували на Instagram-сторінці "coooking.she".
Як приготувати соковиті котлети з грибами
Інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт. (або вже готовий фарш 500 г);
- яйце – 1 шт.;
- цибуля – 2 шт.;
- болгарський перець – 1/3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
- печериці – 4-5 шт.;
- вершки 15% – 100 мл;
- борошно – 1 ст. л. ;
- сир твердий;
- сіль, перець, сушений часник;
Спосіб приготування:
- Пропустити філе через м'ясорубку, додати борошно, яйця, спеції, цибулю порізану кубиком, панірувальні сухарі та перемішати.
- Моркву обсмажити з перцем, додати у фарш та перемішати.
- Гриби окремо посмажити, влити вершки та протушкувати під кришкою.
- Сформувати з м'яса котлети, викласти на деко.
- Всередині котлети зробити невелике заглиблення, викласти грибну начинку та присипати сиром.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати котлети всього з одного курячого філе. За цим рецептом з такої кількості м’яса вийде 20 котлет.