Простий і смачний: торт з шоколадних млинців "Стопка"

Автор
Простий і смачний: торт з шоколадних млинців "Стопка"
  • 30 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Шоколадний торт з млинців приготувати можна швидко і доволі просто. Основа торта - млинці - робиться легко, а далі, складаючи млинці стопкою, додавайте компоненти на свій смак і нескінченно фантазуйте!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Змішайте всі інгредієнти для тіста і збийте міксером або блендером.Дайте готовому тісту постояти в холодильнику з півгодини.На розпеченій сковороді з вершковим маслом посмажте тонкі млинці з отриманої маси. Обов’язково робіть їх однаковими.Формуємо торт, шарами викладаємо млинці і через один мажемо їх то шоколадною пастою, або домашню нутеллою, то збитими вершками або сгущенкою.Зверху можна посипати какао або тертим шоколадом.

Як подавати

Дайте йому трошки просочитися, і можна їсти!

Смачного!