Простий і смачний: торт з шоколадних млинців "Стопка"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
30 мин
Приготовление
-
5
порций
Шоколадний торт з млинців приготувати можна швидко і доволі просто. Основа торта - млинці - робиться легко, а далі, складаючи млинці стопкою, додавайте компоненти на свій смак і нескінченно фантазуйте!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
4 шт
-
1,5 склянки
-
1 ст.
-
2 ст.
-
0,5 ст.
-
0.5 склаянки
-
2 ст.л.
-
за смаком
Способ приготовления
Змішайте всі інгредієнти для тіста і збийте міксером або блендером.Дайте готовому тісту постояти в холодильнику з півгодини.На розпеченій сковороді з вершковим маслом посмажте тонкі млинці з отриманої маси. Обов’язково робіть їх однаковими.Формуємо торт, шарами викладаємо млинці і через один мажемо їх то шоколадною пастою, або домашню нутеллою, то збитими вершками або сгущенкою.Зверху можна посипати какао або тертим шоколадом.Як подавати
Дайте йому трошки просочитися, і можна їсти!
Смачного!