Забуті рецепти української кухні - козацький соус "Саламаха"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
1 мин
Приготовление
-
1
порция
Старовинний козацький соус "Саламаха" готується всього за 3 хвилини. Спробуйте!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 головка
-
100г
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Очистити та пропустити часник через прес. Посолити часник, додати перець за смаком.Козаки любили ситно поїсти, але не могли витрачати на кулінарію багато часу. А ось страви, які допомагали у боротьбі з ворогами - сезонними недугами - дуже цінували, тому "Саламаху" готували часто і подавали до вареної картоплі.
Цей простий соус добре смакує з вареною картоплею.
"Забуті рецепти української кухні" - проект SMAK.UA, в рамках якого ми публікуємо незаслужено забуті рецепти української кухні, які могли б бути цікаві і в сучасний час. Добірку цих рецептів ви зможете знайти ТУТ.