Пампушки
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
Смачненькі пампушки із часниковою підливою смакують не тільки до борщу чи юшки, а самі по собі!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2 стакана
-
0,5 стаканов
-
20 г
-
1 ч. л.
-
0,5 ч. л.
-
2-3 зуб.
-
3 ст. л.
Способ приготовления
Закип'ятити 1\2 склянки води, засипати трохи борошна і вимішати до однорідної маси. Охолодити.Коли суміш стане тепенькою, додати дріжджів, цукру, вимішати і поставити у тепле місце.Як опара підніметься, посолити, додати решту борошна і вимішувати 30 хвилин.Дати підійти вдруге.Виробити невеличкі пампушки, обмазати теплою водою.Випікати 12-15 хвилин при 200º С. Вийнявши з пічки, знову обмазати водою.Подавати з часниковою підливою.Для підливи часник очистити, потовкти, змішати з олією і водою. Посолити.Як та до чого подавати
Подавати з часниковою підливоюдо борщу чи юшки. Смачного!