Ніхто не здогадається, з чого ці відбивні: універсальний рецепт до будь-якого столу

Читать на русском
Автор
689
Відбивні можна приготувати з печінки
Відбивні можна приготувати з печінки. Фото vazhnoznat.com

Відмінний спосіб закохати в печінку всіх

Печінка – дуже смачний і корисний продукт. Ми готуємо з неї фантастичні рулетики, незвичайні котлети, додаємо в салати і подаємо як самостійну страву.

Але мало хто знає, що з печінки можна приготувати чудові відбивні. Разом з Foodoboz ми додамо незвичайній страві соковитості за допомогою цибулі, додамо задоволення за допомогою подвійного кляру. Ви та ваша родина будете приємно здивовані результатом.

Як приготувати печінкові відбивні

Інгредієнти:

  • яловича печінка — 400 г;
  • яйця — 1 шт.;
  • цибуля — 1/2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • пшеничне борошно — 100 г

Спосіб приготування:

  1. Печінку миємо, чистимо і нарізаємо зручними для обсмажування шматочками. Накриваємо печінку харчовою плівкою та відбиваємо з кожного боку по пів хвилини.
  2. Цибулю чистимо, трьом на тертці та покриваємо ним всю поверхню печінки, солимо і перчимо.
  3. В одній мисці збиваємо яйця, в іншу висипаємо борошно. Шматочки печінки обмочуємо спочатку в борошно, потім в яйце, потім знову в борошно.
  4. Обсмажуємо відбивні на розігрітій сковороді з олією до готовності та викладаємо їх на паперовий рушник.

Подаємо печінкові відбивні з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Смачного.