Ніхто не здогадається, з чого ці відбивні: універсальний рецепт до будь-якого столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 689
Відмінний спосіб закохати в печінку всіх
Печінка – дуже смачний і корисний продукт. Ми готуємо з неї фантастичні рулетики, незвичайні котлети, додаємо в салати і подаємо як самостійну страву.
Але мало хто знає, що з печінки можна приготувати чудові відбивні. Разом з Foodoboz ми додамо незвичайній страві соковитості за допомогою цибулі, додамо задоволення за допомогою подвійного кляру. Ви та ваша родина будете приємно здивовані результатом.
Як приготувати печінкові відбивні
Інгредієнти:
- яловича печінка — 400 г;
- яйця — 1 шт.;
- цибуля — 1/2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- пшеничне борошно — 100 г
Спосіб приготування:
- Печінку миємо, чистимо і нарізаємо зручними для обсмажування шматочками. Накриваємо печінку харчовою плівкою та відбиваємо з кожного боку по пів хвилини.
- Цибулю чистимо, трьом на тертці та покриваємо ним всю поверхню печінки, солимо і перчимо.
- В одній мисці збиваємо яйця, в іншу висипаємо борошно. Шматочки печінки обмочуємо спочатку в борошно, потім в яйце, потім знову в борошно.
- Обсмажуємо відбивні на розігрітій сковороді з олією до готовності та викладаємо їх на паперовий рушник.
Подаємо печінкові відбивні з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Смачного.