Не для смаження і не в салати: як ще можна використовувати соняшникову олію

Читать на русском
Автор
723
Мало хто про це знає
Мало хто про це знає. Фото shuba.life

Ці хитрощі точно полегшать вам життя

Соняшникова олія – незамінний продукт на нашій кухні. Ми смажимо на ньому улюблені котлети та додаємо у різноманітні салати.

Чи знаєте ви, що цей продукт можна використовувати не для приготування їжі? Разом з UAportal ми підготували два дивовижні способи використання олії в домашніх умовах.

Як можна використовувати соняшникову олію в побуті

Для видалення наклейок та цінників на посуді та побутових приладах. З цією проблемою стикалися дуже багато людей, адже вони часто залишають після себе неприємні сліди. Ми пропонуємо спробувати простий та ефективний спосіб.

Для початку рясно змочіть ватний диск олією, потім покладіть його на наклейку і залиште приблизно на 15 хвилин. Через зазначений час ви зможете легко відклеїти наклейку і витерти її залишки сухою чистою ганчіркою.

У це складно повірити, але олія може бути відмінним захисним шаром для терки. Річ у тому, що буряк або сир можуть залишати плями на кухонних інструментах.

За допомогою олії можна розв'язати цю проблему. Перед використанням нанесіть тонкий шар соняшникової олії на тертку — так вона не забрудниться буряком.

Раніше ми розповідали, навіщо змащувати яйця соняшниковою олією. Ця хитрість вам точно допоможе.