Цим омлетом по-корейськи ви снідатимете вже через десять хвилин

Читать на русском
Автор
1484
Сніданок вийде незвичайним
Сніданок вийде незвичайним. Фото shuba.life

Звичайний омлет заграє новими смаками

Що може бути краще на сніданок, ніж пишний омлет? Його рецептів — неймовірна безліч, і здається, що омлетом уже нікого не здивуєш.

Однак ми з Shuba вирішили приготувати омлет так, щоб його хотілося ще і ще. Саме з цієї причини ми додамо до яєць крабові палички — і ми матимемо незвичайний омлет по-корейськи. До речі, готувати таку страву ми будемо в мікрохвильовій печі й в результаті в нас вийде ніжний, пухкий, без краплі олії омлет.

Як приготувати корейський омлет з крабовими паличками

Інгредієнти на 4 порції:

  • яйця курячі — 6 шт.;
  • крабові палички — 4 шт.;
  • цибуля зелена — 15 г;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • кріп, гілочка — 10 г;
  • окропу — 1/2 склянки.

Спосіб приготування:

  1. У велику миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, перець і ретельно їх збиваємо.
  2. Воду доводимо до кипіння, додаємо в яєчну суміш і ретельно перемішуємо.
  3. Крабові палички очищаємо, нарізаємо та відправляємо в яєчну суміш.
  4. Отриману суміш виливаємо в ємність, яку можна ставити в мікрохвильову піч.
  5. Місткість з яєчною сумішшю ставимо в мікрохвильову піч на 2 хвилини. Через зазначений час дістаємо, проходимо виделкою по бортах і дну, від’єднуючи яйця.
  6. Повторно омлет відправляємо в мікрохвильову піч ще на 2 хвилини, дістаємо і знову проходимося по бортах.
  7. Додаємо в омлет нарізану цибулю, відправляємо в мікрохвильову піч на 1 хвилину, після подаємо до столу.

Рекомендуємо приготувати сирний омлет за рецептом "Телеграфа". Ваше "омлетне" меню буде різноманітним.