Гора смакоти всього з трьох інгредієнтів: печиво вийде в сто разів смачніше за магазинне (фото)

Читать на русском
Автор
Відмінний рецепт для сімейного чаювання
Відмінний рецепт для сімейного чаювання. Фото shuba.life

Смачніше за цей рецепт ви не знайдете

Ароматне, смачне печиво з будь-яким напоєм – це завжди чудовий варіант для ситного та смачного перекушування. Рятує він і у разі, якщо потрібно взяти із собою в дорогу, на роботу чи дітям до школи.

Єдине, що бентежить кулінарів — складність і довгий час приготування. Проте "Телеграф" у книзі "Українські народні рецепти" знайшов рецепт печива лише з трьох основних інгредієнтів. Вам необхідно просто все змішати, відправити на деко — все інше зробить духовка. З цим рецептом про магазинні солодощі забудуть навіть діти-привереди. Ну що йдемо готувати?

Як приготувати печиво на десерт

Інгредієнти:

  • вершкове масло — 500 г;
  • цукрова пудра — 250 г;
  • борошно — 700 г;
  • ванілін — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло збиваємо разом із цукровою пудрою.
  2. В отриману масу додаємо ванілін, борошно і ретельно перемішуємо до однорідного стану. Тісто відправляємо у кондитерський мішок.
  3. Форму для випікання змащуємо олією та викладаємо тісто, формуючи печива. Відправляємо все в духовку та випікаємо до готовності за високої температури.
Домашнє печиво до кави
Фото: Телеграф

Готове печиво охолоджуємо та посипаємо цукровою пудрою. Подаємо з улюбленим напоєм.