З цим салатом "олів’є" залишиться у минулому: вдале та перевірене поєднання

Читать на русском
Автор
537
Чудова страва з яловичиною та огірочками
Чудова страва з яловичиною та огірочками. Фото edda.com.ua

Дуже смачний і ситний салат

Ми розповідали, як приготувати стандартну "шубу" значно смачніше. Тепер ділимось рецептом особливо апетитного святкового салату з яловичиною.

Це дуже смачна і ситна закуска. Нею можна як перекусити в будь-який час дня, так і подати до святкового столу. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • яловичина – 300 г
  • цибуля – 1шт
  • морква – 1шт
  • мариновані огірки – 3-4 шт
  • часник – 4 зубчика
  • сіль, перець – до смаку
  • майонез – 2-3 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Промиваємо м’ясо, нарізаємо його шматочками середнього розміру, ставимо варитися. Відварюємо до готовності, і, якщо є запас часу, залишаємо охолоджуватись у бульйоні — так смачніше.
  2. Поки м’ясо вариться, готуємо цибулю з морквою. Чистимо овочі, цибулю нарізаємо, моркву натираємо на тертці. Злегка обсмажуємо з невеликою кількістю олії.
  3. Нарізаємо огірки невеликими шматочками. Дрібно нарізаємо петрушку.
  4. Коли яловичина звариться, нарізаємо її дрібними кубиками або соломкою. Усі інгредієнти складаємо у салатник.
  5. Через прес пропускаємо зубчики часнику. До смаку солимо, заправляємо майонезом і перемішуємо.

Виходить шалено смачно, ще й готується просто. Також ми ділились рецептом особливо розкішної святкової закуски з креветками.