З цим салатом "олів’є" залишиться у минулому: вдале та перевірене поєднання
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 537
Дуже смачний і ситний салат
Ми розповідали, як приготувати стандартну "шубу" значно смачніше. Тепер ділимось рецептом особливо апетитного святкового салату з яловичиною.
Це дуже смачна і ситна закуска. Нею можна як перекусити в будь-який час дня, так і подати до святкового столу. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- яловичина – 300 г
- цибуля – 1шт
- морква – 1шт
- мариновані огірки – 3-4 шт
- часник – 4 зубчика
- сіль, перець – до смаку
- майонез – 2-3 ст.л.
Спосіб приготування:
- Промиваємо м’ясо, нарізаємо його шматочками середнього розміру, ставимо варитися. Відварюємо до готовності, і, якщо є запас часу, залишаємо охолоджуватись у бульйоні — так смачніше.
- Поки м’ясо вариться, готуємо цибулю з морквою. Чистимо овочі, цибулю нарізаємо, моркву натираємо на тертці. Злегка обсмажуємо з невеликою кількістю олії.
- Нарізаємо огірки невеликими шматочками. Дрібно нарізаємо петрушку.
- Коли яловичина звариться, нарізаємо її дрібними кубиками або соломкою. Усі інгредієнти складаємо у салатник.
- Через прес пропускаємо зубчики часнику. До смаку солимо, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Виходить шалено смачно, ще й готується просто. Також ми ділились рецептом особливо розкішної святкової закуски з креветками.