Ніяких більше котлет та макаронів: їх замінить ця картопля з м’ясом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3163
![Ідеальний варіант ситної вечері](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/74/cf2fcd50-ea66de7de56abcfdb4dc169fbfd6c746.jpg?v=3750_1)
Спробуйте раз — і ви не захочете вечеряти по-іншому
На вечерю ми любимо поласувати золотистими котлетками з картопляним пюре. Але що робити, якщо не хочеться довго стояти на кухні?
В цьому випадку можна приготувати "2 в 1" – і м’ясо, і гарнір разом. Саме тому ми разом із "Важно знать" приготуємо ароматну картоплю з м’ясом у рукаві. Без зайвої мороки на кухні у нас вийде неймовірно смачна страва. Приготуйте і переконайтеся, що м’ясо виходить дуже соковитим, а картопля неймовірно ніжною.
Як приготувати картоплю з м’ясом в рукаві
Інгредієнти:
- 5–6 великих картоплин;
- 0,5 кг курячих стегон;
- 1 морква;
- 2 зубчики часнику;
- 1 цибулина;
- сіль та чорний мелений перець до свого смаку;
- улюблені спеції;
- 3 столові ложки рослинної олії.
Спосіб приготування:
- Очищену картоплю та моркву нарізаємо часточками середнього розміру. Цибулю також чистимо, нарізаємо півкільцями. Все змішуємо разом з улюбленими спеціями.
- М’ясо миємо, солимо, перчимо, посипаємо спеціями та натираємо подрібненим часником. Стегна залишаємо разом з картоплею на 10-15 хвилин, щоб інгредієнти замаринувалися.
- Перекладаємо картоплю в рукав для запікання, зверху викладаємо шматочки курячого м’яса, поливаємо олією, закріплюємо краї рукава і робимо проколи. Перекладаємо все на деко, відправляємо в духовку і запікаємо при 200 градусах 50-60 хвилин.
Також рекомендуємо на вечерю приготувати картопляно-цибулеву запіканку за рецептом "Телеграфа". Спробуйте це неймовірно смачно.