Ніяких більше котлет та макаронів: їх замінить ця картопля з м’ясом

Читать на русском
Автор
3149
Ідеальний варіант ситної вечері
Ідеальний варіант ситної вечері. Фото vazhnoznat.com

Спробуйте раз — і ви не захочете вечеряти по-іншому

На вечерю ми любимо поласувати золотистими котлетками з картопляним пюре. Але що робити, якщо не хочеться довго стояти на кухні?

В цьому випадку можна приготувати "2 в 1" – і м’ясо, і гарнір разом. Саме тому ми разом із "Важно знать" приготуємо ароматну картоплю з м’ясом у рукаві. Без зайвої мороки на кухні у нас вийде неймовірно смачна страва. Приготуйте і переконайтеся, що м’ясо виходить дуже соковитим, а картопля неймовірно ніжною.

Як приготувати картоплю з м’ясом в рукаві

Інгредієнти:

  • 5–6 великих картоплин;
  • 0,5 кг курячих стегон;
  • 1 морква;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 цибулина;
  • сіль та чорний мелений перець до свого смаку;
  • улюблені спеції;
  • 3 столові ложки рослинної олії.

Спосіб приготування:

  1. Очищену картоплю та моркву нарізаємо часточками середнього розміру. Цибулю також чистимо, нарізаємо півкільцями. Все змішуємо разом з улюбленими спеціями.
  2. М’ясо миємо, солимо, перчимо, посипаємо спеціями та натираємо подрібненим часником. Стегна залишаємо разом з картоплею на 10-15 хвилин, щоб інгредієнти замаринувалися.
  3. Перекладаємо картоплю в рукав для запікання, зверху викладаємо шматочки курячого м’яса, поливаємо олією, закріплюємо краї рукава і робимо проколи. Перекладаємо все на деко, відправляємо в духовку і запікаємо при 200 градусах 50-60 хвилин.

Також рекомендуємо на вечерю приготувати картопляно-цибулеву запіканку за рецептом "Телеграфа". Спробуйте це неймовірно смачно.