На святковий стіл або до сімейної вечері: ви приготуєте ці ковбаски на раз-два
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2906
Подавати їх можна з нарізаною кільцями цибулею
Якщо ви любитель м’ясних страв, напевно, готуєте вдома і соковиті котлетки, і ароматну курячу ковбасу. Тому пропонуємо здивувати близьких та гостей незвичайними ковбасками.
Сьогодні ми разом із "Рецептами каждый день" приготуємо традиційну для Балкан страву — чевапчичі. Ці смажені ковбаски з перемеленого яловичого м’яса урізноманітнять і повсякденне, і святкове меню. Подавайте їх із великою кількістю нарізаної кільцями цибулі та свіжим білим хлібом — і захопленню не буде межі.
Як приготувати чевапчичі
Інгредієнти:
- яловичий фарш — 600 р.;
- газована вода — 3 ст. л.;
- соняшникова олія — 3 ст. л.;
- паприка — 1 ст. л.;
- сода — 1 щіпка;
- сіль, перець — до свого смаку;
- цибуля — 1 шт.;
- шпажки.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і подрібнюємо. Додаємо його до фаршу. Туди ж відправляємо сіль, перець, паприку та соду. Все перемішуємо, заливаємо мінеральною водою та ретельно вимішуємо протягом 10-15 хвилин.
- Змащуємо м’ясну грудку 2 ст. л. олії, накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник на кілька годин.
- Дістаємо м’ясо і на шпажках формуємо ковбаски.
- На сковороді розігріваємо олію, відправляємо чевапчичі та обсмажуємо їх з двох сторін до підрум’янювання.
Подаємо чевапчичі з вірменським лавашем за рецептом "Телеграфа". Спробуйте — і вам сподобається.