Відправте м’ясо в духовку та йдіть відпочивати: безпрограшний варіант для новорічного столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4456
![Страва вийде соковитою та ніжною](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/b2/b7412d1c-286e5c52447bae58571ac08c2ceb2b23.jpeg?v=9997_1)
Всього три інгредієнти та 20 хвилин часу — і смакота на столі
Кожному кулінару хочеться здивувати своїх близьких та друзів незвичайними стравами на новорічному столі. І якщо ви вже записали рецепт святкового салату, сьогодні пропонуємо ще одну страву.
Для приготування соковитого курячого філе з сиром та ананасом за рецептом "ТСН" вам знадобиться всього три основні інгредієнти та 20 хвилин часу. Таке поєднання курячого філе та ананаса – безпрограшний варіант для святкового столу.
Як приготувати соковите куряче філе з сиром та ананасом у духовці
Інгредієнти:
- куряче філе — 800 г;
- ананаси консервовані — 300 г;
- сир твердий — 200 г;
- майонез (або сметана) – 2 ст. л.;
- перець чорний мелений, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізаємо вздовж на шматочки, викладаємо на застелений пергаментом лист, солимо, перчимо до смаку і змащуємо майонезом або сметаною.
- З консервованого ананаса зливаємо рідину та нарізаємо на тонкі шматочки. Викладаємо його на куряче філе, посипаємо натертим на великій тертці твердим сиром.
- Підготовлене м’ясо відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин, доки філе стане золотистого кольору.
Раніше "Телеграф" розповідав, як із пари філе приготувати курячу запіканку з овочами та сиром. Ця фантастична страва миттю зникне з вашого столу.