Пару стегенець і харчова плівка — і у вас на столі смачна вечеря
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4580
Ситна страва без особливої мороки
Соковита, пікантна качка – незамінний "гість" на наших святкових столах. Але чому ми найчастіше готуємо її саме на свята?
Сьогодні пропонуємо перетворити на свято сімейну вечерю і побалувати близьких качиними стегенцями на глазурі. Запечене до хрусткої золотистої скоринки м’ясо не залишать нікого байдужим, а незвичайний соус додасть йому пікантності. Такі стегенця стануть вашою гарною традицією для сімейного обіду чи вечері.
Як приготувати качину стегенця в глазурі
Інгредієнти:
- качині стегенця — 2 шт.;
- гірчиця, кетчуп, мед – по 1 ст.
- плівка для харчових продуктів
Спосіб приготування:
- Кожне стегенце дуже щільно і ретельно загортаємо — це потрібно, щоб до м’яса при готуванні не потрапила вода. Відправляємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо варитися на годину.
- Для приготування соусу змішуємо гірчицю, кетчуп та мед до однорідного стану. Отриманим соусом обмазуємо відварені качині стегенця.
- Духовку розігріваємо до максимуму і на кілька хвилин відправляємо качині стегенця до появи золотистої скоринки.
Найкраще до качиних стегенець подавати гречану кашу. Близькі вас поцілують за таку вечерю!