Ви подумаєте, що вам сниться: цю "хитру" манну кашу діти з’їдять миттю

Читать на русском
Автор
6142
Ідеально для сніданку
Ідеально для сніданку

Діти будуть у захваті

Манна крупа — неймовірно ситний та калорійний продукт. Ми готуємо з неї багато різних страв, але найпопулярнішим все ж залишається манна каша.

Якщо ж діти відвертають від неї ніс, то рецепт Shuba це змінить. Варто додати в кашу трохи білого шоколаду та в’ялену вишню – і така страва стане улюбленим сніданком ваших дітей. У це складно повірити, але таку кашу вони точно уплітатимуть за обидві щоки та вимагатимуть добавки.

Як приготувати манну кашу з білим шоколадом

Інгредієнти на 4 порції:

  • молоко — 300 мл;
  • манна крупа — 150 г;
  • шоколад білий — 60 г;
  • в’ялена вишня — 80 г;
  • мигдаль — 20 г;
  • какао-порошок — 10 г.

Спосіб приготування:

  1. Молоко відправляємо у каструлю та на маленькому вогні доводимо до кипіння.
  2. Дрібно шаткуємо білий шоколад, відправляємо в молоко і помішуючи, готуємо до його розчинення.
  3. В отриману суміш тонким струмком висипаємо манку. Не забуваючи помішувати, варимо протягом 6-7 хвилин.
  4. Промиваємо в’ялені вишні, подрібнюємо горіхи та додаємо підготовлені інгредієнти в кашу. Варимо її ще 1-2 хвилини.
  5. Гарячу кашу розкладаємо по тарілках, присипаємо какао та подаємо до столу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно варити манку. З цією хитрістю ви не знайдете в каші жодної грудочки.