Ви подумаєте, що вам сниться: цю "хитру" манну кашу діти з’їдять миттю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6142
![Ідеально для сніданку](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/bf/f144bc41-3fc92dd3d83104ef07f9b14cbcbb3bf9.jpg?v=3261_1)
Діти будуть у захваті
Манна крупа — неймовірно ситний та калорійний продукт. Ми готуємо з неї багато різних страв, але найпопулярнішим все ж залишається манна каша.
Якщо ж діти відвертають від неї ніс, то рецепт Shuba це змінить. Варто додати в кашу трохи білого шоколаду та в’ялену вишню – і така страва стане улюбленим сніданком ваших дітей. У це складно повірити, але таку кашу вони точно уплітатимуть за обидві щоки та вимагатимуть добавки.
Як приготувати манну кашу з білим шоколадом
Інгредієнти на 4 порції:
- молоко — 300 мл;
- манна крупа — 150 г;
- шоколад білий — 60 г;
- в’ялена вишня — 80 г;
- мигдаль — 20 г;
- какао-порошок — 10 г.
Спосіб приготування:
- Молоко відправляємо у каструлю та на маленькому вогні доводимо до кипіння.
- Дрібно шаткуємо білий шоколад, відправляємо в молоко і помішуючи, готуємо до його розчинення.
- В отриману суміш тонким струмком висипаємо манку. Не забуваючи помішувати, варимо протягом 6-7 хвилин.
- Промиваємо в’ялені вишні, подрібнюємо горіхи та додаємо підготовлені інгредієнти в кашу. Варимо її ще 1-2 хвилини.
- Гарячу кашу розкладаємо по тарілках, присипаємо какао та подаємо до столу.
Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно варити манку. З цією хитрістю ви не знайдете в каші жодної грудочки.