"Познайомтеся" з кожним: як вибрати якісні пельмені

Читать на русском
Автор
6486
Обов’язково звертайте увагу на ці нюанси
Обов’язково звертайте увагу на ці нюанси. Фото today.ua

Ви принесете додому найкращі пельмені

Ароматні, соковиті пельмені — чудовий варіант для сімейного обіду або дружніх посиденьок. Вони рятують у разі, якщо не хочеться довго стояти на кухні: просто відправив продукт у киплячу воду, почекав кілька хвилин — і на столі готове блюдо.

При всій різноманітності продукту вибрати якісні пельмені дуже складно. Разом із "РБК-Україна" розповімо, на що потрібно обов’язково звернути увагу при купівлі пельменів.

Як вибрати якісні пельмені

Насамперед звертайте увагу на зовнішній вигляд продукту. У якісних пельменів відсутні тріщини (вірна ознака постійного розморожування та заморожування продукту), світлий відтінок. Кожен пельмень в упаковці повинен лежати окремо та не злипатися один з одним.

Обов’язково перевірте термін виготовлення та придатності. Попри зберігання продукту при низькій температурі, пельмені можуть зіпсуватися.

Ознайомтеся зі складом пельменів. У них має бути 2 види м’яса (яловичина та свинина), борошно, вода, яйця, сіль, спеції, олія. Якщо ж у складі вказано рослинний білок, то м’ясо частково або повністю складається з сої.

Важливим показником є співвідношення тесту і фаршу. В ідеалі вміст фаршу має становити 50-60%, тому що в якісних пельменях більше м’яса та менше тіста.

Раніше ми розповідали, як правильно варити пельмені. Вони збережуть форму та не злипнуться.