Смачніші за класичні: як приготувати пісні голубці з картоплею

Читать на русском
Автор
4720
Така страва не лише смачна, а й ситна
Така страва не лише смачна, а й ситна. Фото klopotenko.com

Такі голубці ніжні й соковиті — ідеально для вечері

Голубці — неймовірно смачна страва. Існує багато рецептів голубців, серед яких є й пісні. Такі голубці неймовірно ніжні і соковиті на смак. Раніше ми ділилися рецептом лінивих голубців, а тепер розповідаємо, як приготувати пісні.

Навіть в піст можна смачно їсти, якщо знати хороші рецепти. Як приготувати голубці з картоплею, розповідаємо разом з klopotenko.com.

Як приготувати пісні голубці

Інгредієнти:

  • капуста — 1 качан;
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • цибуля — 1 шт;
  • олія — 2 ст. л.;
  • томатна паста — 2 ст. л.;
  • морква — 1 шт;
  • картопля — 800 г;
  • вода — 500 мл;
  • лавровий лист — 3 шт.

Спосіб приготування:

  1. Кладемо качан у каструлю, попередньо зрізавши ніжку з качана. Заливаємо водою, додаємо сіль і варимо, знімаючи листочки.
  2. Цибулю нарізаємо кубиком і обсмажуємо на пательні. Спочатку її треба розігріти.
  3. Моркву натираємо на крупній тертці і додаємо до цибулі. Обсмажуємо разом 4-5 хвилин.
  4. Натираємо цибулю на тертці, після чого відразу картоплю. Щоб вона не чорніла, тертку після цибулі не треба мити. Начинку кладемо на сито і прибираємо зайву рідину.
  5. Додаємо засмажку і сіль до картоплі. Ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
  6. Начинку кладемо в капусту і формуємо голубці. Перекладаємо готові вироби у каструлю, змішуємо томатну пасту і воду та заливаємо нею голубці.
  7. Тушкуємо голубці 1 годину. Вогонь повинен бути менше середнього.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим замінити капусту в голубцях, щоб було втричі смачніше. Ми поділилися смачним рецептом без м’яса.