Смачніші за класичні: як приготувати пісні голубці з картоплею
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4683
Такі голубці ніжні й соковиті — ідеально для вечері
Голубці — неймовірно смачна страва. Існує багато рецептів голубців, серед яких є й пісні. Такі голубці неймовірно ніжні і соковиті на смак. Раніше ми ділилися рецептом лінивих голубців, а тепер розповідаємо, як приготувати пісні.
Навіть в піст можна смачно їсти, якщо знати хороші рецепти. Як приготувати голубці з картоплею, розповідаємо разом з klopotenko.com.
Як приготувати пісні голубці
Інгредієнти:
- капуста — 1 качан;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- цибуля — 1 шт;
- олія — 2 ст. л.;
- томатна паста — 2 ст. л.;
- морква — 1 шт;
- картопля — 800 г;
- вода — 500 мл;
- лавровий лист — 3 шт.
Спосіб приготування:
- Кладемо качан у каструлю, попередньо зрізавши ніжку з качана. Заливаємо водою, додаємо сіль і варимо, знімаючи листочки.
- Цибулю нарізаємо кубиком і обсмажуємо на пательні. Спочатку її треба розігріти.
- Моркву натираємо на крупній тертці і додаємо до цибулі. Обсмажуємо разом 4-5 хвилин.
- Натираємо цибулю на тертці, після чого відразу картоплю. Щоб вона не чорніла, тертку після цибулі не треба мити. Начинку кладемо на сито і прибираємо зайву рідину.
- Додаємо засмажку і сіль до картоплі. Ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
- Начинку кладемо в капусту і формуємо голубці. Перекладаємо готові вироби у каструлю, змішуємо томатну пасту і воду та заливаємо нею голубці.
- Тушкуємо голубці 1 годину. Вогонь повинен бути менше середнього.
Раніше "Телеграф" розповідав, чим замінити капусту в голубцях, щоб було втричі смачніше. Ми поділилися смачним рецептом без м’яса.