Ситно, смачно і дуже просто: як приготувати пісний салат з нутом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5393
Цей салат можна їсти як самостійну страву
Овочеві салати неймовірно смачні та корисні. Однак зазвичай їх їдять як додаток до основної страви, оскільки вони не надто ситні. Якщо додати нут в овочевий салат, його можна вживати як самостійну страву. А раніше ми розповідали, як приготувати вінегрет з авокадо.
Нут — рослина родини бобових, яка неймовірно поживна і корисна. Тому додати його в салат — дуже хороше рішення. Рецептом поділилися на cookpad.com.
Як приготувати салат з нутом
Інгредієнти:
- цибуля 1/4;
- яблучний оцет — 2 ст. л.;
- соєвий соус — 1 ст. л.;
- огірок — 1 шт;
- помідор — 1 шт;
- солодкий перець — 0,5;
- варений нут — 0,5 склянки;
- улюблені прянощі — 0,5 ч. л.;
- салатна олія — 2 ст. л.;
- сир фета (за бажанням) — 50г;
- листки салату — 2-4 шт.
Спосіб приготування:
- Нарізаємо цибулю та заливаємо яблучним оцтом. Залишаємо на 10 хвилин маринуватися.
- Нарізаємо огірки й помідори і сир фету невеликими кубиками, а перець — соломкою. Перекладаємо в миску.
- Додаємо нут, спеції, соєвий соус. і мариновану цибулю. Ретельно перемішуємо.
- Викладаємо листя салату на порційні тарілки, порвавши його руками. Зверху викладаємо салат і поливаємо оливковою олією.
Раніше "Телеграф" ділився рецептом смачнющий омлет з баклажанами. Ми розповіли, як приготувати страву, яку захочеться їсти не лише на сніданок.