Ситно, смачно і дуже просто: як приготувати пісний салат з нутом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5415
![Нут зробить салат не тільки смачним, а й ситним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/d5/4bbc598b-4df88516d670c9081cc868735e21dd54.png?v=3131_1)
Цей салат можна їсти як самостійну страву
Овочеві салати неймовірно смачні та корисні. Однак зазвичай їх їдять як додаток до основної страви, оскільки вони не надто ситні. Якщо додати нут в овочевий салат, його можна вживати як самостійну страву. А раніше ми розповідали, як приготувати вінегрет з авокадо.
Нут — рослина родини бобових, яка неймовірно поживна і корисна. Тому додати його в салат — дуже хороше рішення. Рецептом поділилися на cookpad.com.
Як приготувати салат з нутом
Інгредієнти:
- цибуля 1/4;
- яблучний оцет — 2 ст. л.;
- соєвий соус — 1 ст. л.;
- огірок — 1 шт;
- помідор — 1 шт;
- солодкий перець — 0,5;
- варений нут — 0,5 склянки;
- улюблені прянощі — 0,5 ч. л.;
- салатна олія — 2 ст. л.;
- сир фета (за бажанням) — 50г;
- листки салату — 2-4 шт.
Спосіб приготування:
- Нарізаємо цибулю та заливаємо яблучним оцтом. Залишаємо на 10 хвилин маринуватися.
- Нарізаємо огірки й помідори і сир фету невеликими кубиками, а перець — соломкою. Перекладаємо в миску.
- Додаємо нут, спеції, соєвий соус. і мариновану цибулю. Ретельно перемішуємо.
- Викладаємо листя салату на порційні тарілки, порвавши його руками. Зверху викладаємо салат і поливаємо оливковою олією.
Раніше "Телеграф" ділився рецептом смачнющий омлет з баклажанами. Ми розповіли, як приготувати страву, яку захочеться їсти не лише на сніданок.