Жоден вухань не постраждає: німці готують "Фальшивого зайця" на кожне свято

Читать на русском
Автор
6176
Чудова м’ясна закуска на свято
Чудова м’ясна закуска на свято. Фото nikopolnews.net

Рулет виходить дуже апетитним і смачним

Великдень не може бути без великодньої паски. Ми ділились вдалим рецептом. Але, окрім неї, на стіл слід поставити й інші закуски.

Цікавий варіант м’ясної страви — рулет "Фальшивий заєць". Це проста й апетитна страва родом з Німеччини, і жоден заєць при її приготуванні не страждає. Рецептом поділились на порталі SHUBA.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 500 г свинини
  • 1 ріпчаста цибулина
  • сіль та чорний перець до смаку
  • 6 шт. чорносливу без кісточки

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промиваємо, обсушуємо та нарізаємо шматками. Пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею.
  2. Додаємо сіль, перець, ретельно перемішуємо. Відбиваємо фарш до еластичності.
  3. Чорнослив промиваємо, обсушуємо та дрібно нарізаємо. Додаємо до фаршу, перемішуємо.
  4. Надаємо фаршу форму великої котлети. Викладаємо у форму для випічки, застелену пергаментом.
  5. Запікаємо при 180°C протягом 1 години. Залишаємо трохи охолонути — тоді "заєць" краще триматиме форму при запіканні.

Залишається нарізати запіканку скибочками та подати до столу. Також ми розповідали, як приготувати смачний салат "Буковина".