Кілька картоплин, трохи грибів - і вечеря готова: як приготувати бюджетний пісний салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5242
![Від цього салату неможливо відірватися](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/83/811832ee-944af853968c8ae800ad3ed3050f2838.webp?v=2587_1)
Цей салат дуже ситний та смачний
Поєднання картоплі з грибами — це надзвичайно смачно, особливо якщо зробити з них гармонійну страву. Вона виходить дуже ситною та смачною. Раніше ми розповідали, як приготувати котлети без грама м’яса, а тепер ділимося рецептом смачнющого салату з кількох інгредієнтів.
Чудово доповнить цей салат квашена капуста. Це ідеальна вечеря для всієї сім’ї, яке не вдарить по кишені і не займе багато часу для приготування. Рецептом поділилися на порталі "Файні рецепти".
Як приготувати салат з картоплі та грибів
Інгредієнти:
- картопля — 5 шт;
- печериці — 200г;
- цибуля — 1 шт;
- квашена капуста — 200 г;
- олія — 2 ст. л.;
- цукор, сіль, зелень — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Чистимо картоплю, ставимо на плиту і відварюємо до готовності.
- Миємо печериці, очищуємо їх від шкірки. Кидаємо в гарячу воду, солимо і варимо 15 хвилин. Перекладаємо на друшляк і охолоджуємо.
- Чистимо цибулю від лушпиння. Нарізаємо тонкими кружальцями.
- Печериці нарізаємо тонкими скибочками. Очищаємо картоплю після охолодження і нарізаємо кубиками.
- Перекладаємо всі інгредієнти в глибоку тарілку. Додаємо сіль і цукор.
- Додаємо олію і перемішуємо. Подаємо салат з зеленню.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачний салат з куркою та огірками. Ми поділилися рецептом ідеальної закуски.