Один маринад втричі скорочує "життя" м’яса: що варто знати, щоб не отруїтись
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 3640
![Як правильно зберігати м’ясо](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/2c/ed67a3a2-d88953ae867bd40378777fe622deb2c3.jpg?v=0279_1)
Тонкощі зберігання м’яса
Ми розповідали, які помилки можуть зіпсувати смак шашлику. Тепер розповідаємо про тонкощі зберігання охолодженого м'яса.
Охолоджене м'ясо потребує правильного зберігання, інакше воно може швидко зіпсуватися. Разом з Pixelinform ділимось кількома порадами, які допоможуть вам зберегти м'ясо свіжим.
Як зберігати м’ясо
Витягніть м'ясо з пакета перед зберіганням. Це дозволить йому "дихати" і запобіжить утворенню конденсату, який може призвести до псування.
Використовуйте для зберігання целофановий пакет. М'ясо без упаковки може зберігатися в холодильнику не більше 2 днів. Вакуумне пакування дозволяє зберегти м'ясо свіжим протягом 21 дня.
Замариноване м'ясо може зберігатися в холодильнику протягом 3 днів, якщо воно замариноване в спеціях. Втім, якщо воно замариноване в кефірі, цей термін складає 1 добу.
Зберігайте м'ясо на нижній полиці холодильника, де температура найнижча. Не кладіть м'ясо поруч з іншими продуктами, щоб уникнути перехресного забруднення.
Дотримуючись цих простих правил, ви зможете зберегти м'ясо свіжим протягом тривалого часу. Також ми розповідали, де не варто зберігати олію.