Один маринад втричі скорочує "життя" м’яса: що варто знати, щоб не отруїтись
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 3614
Тонкощі зберігання м’яса
Ми розповідали, які помилки можуть зіпсувати смак шашлику. Тепер розповідаємо про тонкощі зберігання охолодженого м'яса.
Охолоджене м'ясо потребує правильного зберігання, інакше воно може швидко зіпсуватися. Разом з Pixelinform ділимось кількома порадами, які допоможуть вам зберегти м'ясо свіжим.
Як зберігати м’ясо
Витягніть м'ясо з пакета перед зберіганням. Це дозволить йому "дихати" і запобіжить утворенню конденсату, який може призвести до псування.
Використовуйте для зберігання целофановий пакет. М'ясо без упаковки може зберігатися в холодильнику не більше 2 днів. Вакуумне пакування дозволяє зберегти м'ясо свіжим протягом 21 дня.
Замариноване м'ясо може зберігатися в холодильнику протягом 3 днів, якщо воно замариноване в спеціях. Втім, якщо воно замариноване в кефірі, цей термін складає 1 добу.
Зберігайте м'ясо на нижній полиці холодильника, де температура найнижча. Не кладіть м'ясо поруч з іншими продуктами, щоб уникнути перехресного забруднення.
Дотримуючись цих простих правил, ви зможете зберегти м'ясо свіжим протягом тривалого часу. Також ми розповідали, де не варто зберігати олію.