Ваші близькі будуть облизувати тарілки після такої гречки: як приготувати її з грибами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3740
Бюджетна вечеря, яка точно сподобається близьким
Ця вечеря точно не залишить байдужими тих, хто любить гречку. Готувати її зовсім не важко і це не витратить багато часу. Раніше ми розповідали, як приготувати гречку з м’ясом, а тепер ділимося рецептом з грибами.
Гречка виходить розсипчаста, запашна і з насиченим смаком. Разом із Smachno ділимося простим рецептом.
Як приготувати гречку з грибами
Інгредієнти:
- гречка — 200 г;
- вода — 400 мл;
- шампіньйони — 200 г;
- ріпчаста цибуля — 100 г;
- морква — 100 г;
- часник — 1-2 зубчики;
- соняшникова рафінована олія — 50 мл;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Промиваємо гречку і викладаємо на сито, щоб стекла вода. Висипаємо її на суху пательню. Смажимо, поки вона не висохне, періодично помішуючи.
- Наливаємо у пательню олію. Нарізаємо цибулю і моркву кубиками і смажимо їх на іншій пательні 7-8 хвилин, помішуючи.
- Подрібнюємо часник. Додаємо його на пательню.
- Гриби нарізаємо пластинками і додаємо у сковорідку. Солимо, перчимо. Смажимо 7-8 хвилин.
- Додаємо гречку до грибів з овочами і заливаємо водою. Доводимо до кипіння і накриваємо кришкою. Тушимо 15 хвилин.
- Гречку з овочами перемішуємо і подаємо на стіл.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати гречку з куркою та грибами. Ми поділилися простим рецептом.