Котлети будуть втричі смачнішими: що зробити з цибулею перед тим, як додавати

Читать на русском
Автор
13245
Секрет соковитих котлет
Секрет соковитих котлет. Фото shutterstock.com

Як правильно додавати цибулю в котлетний фарш

Ми розповідали, які помилки призводять до того, що смак шашлику стає невдалим. Тепер ділимось секретом приготувати особливо соковитих котлет. Він полягає у тому, як правильно подрібнити цибулю.

Цибуля – важливий інгредієнт котлет, який надає їм особливого смаку та соковитості. Разом із Pixelinform виясняємо, який спосіб подрібнення цибулі для фаршу найкращий.

Для найсмачніших рубаних котлет

Це котлети, для яких м’ясо не крутиться через м’ясорубку, а нарізається ножем на маленькі шматки. Для них цибулю також варто подрібнити ножем.

Обсмажте такі котлети з двох боків до утворення скоринки. Доведіть до готовності під кришкою. Цибуля буде м'якою та ароматною, а ще точно збереже соковитість страви.

Автоматичне подрібнення

Подрібніть цибулю в пюре за допомогою блендера або м'ясорубки. Додайте до фаршу. Цей спосіб зробить котлети більш однорідними та соковитими. В залежності від кількості цибулі, вона може навіть не відчуватись у готовій страві, але свій вклад у смак точно зробить.

Кількість цибулі, яку ви покладете в котлети, залежить від ваших уподобань. Ідеальним є така кількість, яка зробить котлети соковитими, але не переб’є смак м’яса. Також ми розповідали, де на кухні не варто зберігати рослинну олію.