Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

Читать на русском
Автор
7960
Рецепт ніжних сирників
Рецепт ніжних сирників. Фото Freepik

Простий рецепт смачного сніданку

Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Раніше ми ділилися швидким рецептом сирників, а тепер розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.

Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.

Як приготувати сирники з манкою

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний — 500 г;
  • яйце — 1 шт;
  • манка (дрібного помолу) — 2-2,5 ст. л.;
  • цукор — 1,5 ст. л.;
  • ванільний цукор — 1 ч. л.;
  • сіль — дрібка;
  • олія для смаження;
  • джем або сметана для подачі;
  • борошно для формування сирників.

Спосіб приготування:

  1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо яйце, манку, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і формуємо тісто.
  2. Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на пів години.
  3. Присипаємо робочу поверхню борошном і формуємо з тіста ковбаску діаметром 4-5 см. Розрізаємо на шматочки товщиною 2-3 см.
  4. За допомогою склянки формуємо сирники. Паралельно ставимо на вогонь пательню з олією.
  5. Смажимо сирники до золотистості на невеликому вогні. Подаємо зі сметаною, варенням або джемом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати омлет з овочами. Ми поділилися рецептом ідеального смачного сніданку.