Шматочок шинки і трохи овочів: яскравий "Берлінський" салат, який гості будуть простити з собою

Читать на русском
Автор
Страва виходить надзвичайно ситною і смачною
Страва виходить надзвичайно ситною і смачною. Фото napensii.ua

Незвичайне поєднання інгредієнтів

Ми розповідали, як приготувати цікаву закуску — мариновану скумбрію. Тепер ділимось рецептом смачного та яскравого "Берлінського" салату.

Він чудово підійде як для святкового столу, так і для повсякденного раціону. Соковиті овочі, ароматна шинка та ніжна заправка на основі варених жовтків роблять цей салат неперевершеним. Рецептом поділились на порталі "На ПЕНСІЇ".

Інгредієнти:

  • Шинка (300 г)
  • Мариновані огірки (300 г)
  • Болгарський перець (1 шт.)
  • Відварені яйця (2 шт.)
  • Відварені яєчні білки (2 шт.)
  • Зелена цибуля
  • Свіжі огірки (150 г)
  • Сир (100 г)

Для заправки:

  • Варені жовтки (2 шт.)
  • Йогурт або майонез (2 ст. ложки)
  • Гірчиця (1 ч. ложка)
  • Сіль та перець

Спосіб приготування:

  1. Перш за все, приготуйте заправку. Розімніть варені жовтки виделкою. Додайте йогурт (або майонез), сіль, перець та гірчицю. Добре перемішайте.
  2. Наріжте шинку, мариновані огірки, болгарський перець, свіжі огірки та сир кубиками або соломкою. Подрібніть зелену цибулю.
  3. З'єднайте всі нарізані інгредієнти та подрібнену зелень. Додайте заправку та перемішайте.

Цей салат стане окрасою будь-якого столу та порадує вас своїм свіжим та насиченим смаком. Також ми розповідали, як значно смачніше приготувати "Шубу".