Шматочок шинки і трохи овочів: яскравий "Берлінський" салат, який гості будуть простити з собою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Незвичайне поєднання інгредієнтів
Ми розповідали, як приготувати цікаву закуску — мариновану скумбрію. Тепер ділимось рецептом смачного та яскравого "Берлінського" салату.
Він чудово підійде як для святкового столу, так і для повсякденного раціону. Соковиті овочі, ароматна шинка та ніжна заправка на основі варених жовтків роблять цей салат неперевершеним. Рецептом поділились на порталі "На ПЕНСІЇ".
Інгредієнти:
- Шинка (300 г)
- Мариновані огірки (300 г)
- Болгарський перець (1 шт.)
- Відварені яйця (2 шт.)
- Відварені яєчні білки (2 шт.)
- Зелена цибуля
- Свіжі огірки (150 г)
- Сир (100 г)
Для заправки:
- Варені жовтки (2 шт.)
- Йогурт або майонез (2 ст. ложки)
- Гірчиця (1 ч. ложка)
- Сіль та перець
Спосіб приготування:
- Перш за все, приготуйте заправку. Розімніть варені жовтки виделкою. Додайте йогурт (або майонез), сіль, перець та гірчицю. Добре перемішайте.
- Наріжте шинку, мариновані огірки, болгарський перець, свіжі огірки та сир кубиками або соломкою. Подрібніть зелену цибулю.
- З'єднайте всі нарізані інгредієнти та подрібнену зелень. Додайте заправку та перемішайте.
Цей салат стане окрасою будь-якого столу та порадує вас своїм свіжим та насиченим смаком. Також ми розповідали, як значно смачніше приготувати "Шубу".